Fake AC MkII

Eagles may soar, but weasels don't get sucked into jet engines.
It is currently Mon Jan 22, 2018 9:26 pm

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 73 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Windows 7
PostPosted: Fri Jan 09, 2009 10:36 pm 
Offline
Mew Mew's apprentice
User avatar

Joined: Fri Jun 06, 2008 9:15 pm
Posts: 517
Location: Scotland
Is anyone planning on playing with the beta release of this? Any thoughts, moans, Microsoft flaming?

Word on the street is it's Vista, but the way Vista should have been. I've seen people reporting of games being a lot more stable, even under this beta release. Frame rates have been increased and the memory used by the OS has been reduced. Recovery from crashes is also a lot smoother I've been told as well.

I'm sadly going to pass on playing with it since only a 32bit version is available just now and I'll want a new HDD. But I would love to try it out if these performance claims are accurate.

BT


Top
 Profile  
 
 Post subject: Windows 7
PostPosted: Fri Jan 09, 2009 10:38 pm 
Offline
Mumbo Jumbo
User avatar

Joined: Thu Jun 05, 2008 1:00 am
Posts: 874
Location: Totoro's Neverland Ranch, Plymouth.
Another bloomin' Windows OS?
I reckon I'll be content with XP for another five years or so, then I'll probably upgrade to Vista. :P

_________________
Image

ぴぴるぴるぴぴるぴ~


Top
 Profile  
 
 Post subject: Windows 7
PostPosted: Fri Jan 09, 2009 10:44 pm 
Offline
Project's Bitch
User avatar

Joined: Wed Jun 04, 2008 10:18 pm
Posts: 12061
Pffft, give Vista a miss and skip straight to 7 when it's been out about 6 months to a year and they've ironed all the bugs out. Maybe wait for the 1st service pack. :lol:

If it ran on my PC, I would be impressed. They've been tinkering with the GUI again though :roll:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Windows 7
PostPosted: Fri Jan 09, 2009 10:48 pm 
Offline
Mumbo Jumbo
User avatar

Joined: Thu Jun 05, 2008 1:00 am
Posts: 874
Location: Totoro's Neverland Ranch, Plymouth.
Doubt I'd be able to run it anyway, my computer only has 368 MB of RAM (I know that's a weird number).

_________________
Image

ぴぴるぴるぴぴるぴ~


Top
 Profile  
 
 Post subject: Windows 7
PostPosted: Fri Jan 09, 2009 10:58 pm 
Offline
Project's Bitch
User avatar

Joined: Wed Jun 04, 2008 10:18 pm
Posts: 12061
So put more in, that's not really enough for XP anyway (XP struggles in anything below 1GB really). It's dirt cheap from [url]crucial.com/uk[/url]


Top
 Profile  
 
 Post subject: Windows 7
PostPosted: Fri Jan 09, 2009 11:05 pm 
Offline
Mumbo Jumbo
User avatar

Joined: Thu Jun 05, 2008 1:00 am
Posts: 874
Location: Totoro's Neverland Ranch, Plymouth.
Aside from the lag on start-up it runs fine for me, even with resource hogging applications like AVG running in the background.
But this computer is almost seven years old now, it'll be better to buy a new one rather than upgrade further.

_________________
Image

ぴぴるぴるぴぴるぴ~


Top
 Profile  
 
 Post subject: Windows 7
PostPosted: Fri Jan 09, 2009 11:13 pm 
Offline
Project's Bitch
User avatar

Joined: Fri Jun 06, 2008 11:49 pm
Posts: 4839
Location: Ireland
Heard the report on the radio. The main feature seems to be touch screen. How many people have touch screens in order to test that feature in the beta version? Is it on the DS? :D

_________________
Ebenezer Scrooge was a weak minded lightweight.
He broke after only a few hours of brainwashing!!!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Windows 7
PostPosted: Fri Jan 09, 2009 11:18 pm 
Offline
Project's Bitch
User avatar

Joined: Wed Jun 04, 2008 10:18 pm
Posts: 12061
I think the main feature is supposed to be stability. :lol:

I'd have thought multi touch will work on any touch pad too


Top
 Profile  
 
 Post subject: Windows 7
PostPosted: Sat Jan 10, 2009 1:25 pm 
Offline
Project's Bitch
User avatar

Joined: Wed Jun 04, 2008 11:06 pm
Posts: 6762
2k for me :)

_________________
I am the project code named two-five-zero-one, The Puppet Master


Top
 Profile  
 
 Post subject: Windows 7
PostPosted: Sat Jan 10, 2009 6:07 pm 
Offline
Project's Bitch
User avatar

Joined: Wed Jun 04, 2008 11:06 pm
Posts: 6762
OK, XP is officially the biggest bag of shite ever, bar nope.

The upgrade from 2k has left me with a non-booting PC. It starts to boot XP then reboots. Add to this the fact that it would not work with the USB keyboard that I've used without ANY problems with 2k....

Luckily there isn't that much installed on the media machine so rebuilding it won't take that long.....

:el:

_________________
I am the project code named two-five-zero-one, The Puppet Master


Top
 Profile  
 
 Post subject: Windows 7
PostPosted: Sat Jan 10, 2009 6:22 pm 
Offline
Project's Bitch
User avatar

Joined: Wed Jun 04, 2008 10:18 pm
Posts: 12061
Should have said, never upgrade. Always reinstall.

Also if it won't boot with a USB keyboard plugged in, that's a known issue to do with distros and incorrect HALS. Try unplugging the keyboard.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Windows 7
PostPosted: Sat Jan 10, 2009 6:26 pm 
Offline
Project's Bitch
User avatar

Joined: Wed Jun 04, 2008 11:06 pm
Posts: 6762
I'm using a PS/2 keyboard.

_________________
I am the project code named two-five-zero-one, The Puppet Master


Top
 Profile  
 
 Post subject: Windows 7
PostPosted: Sat Jan 10, 2009 6:38 pm 
Offline
Project's Bitch
User avatar

Joined: Wed Jun 04, 2008 10:18 pm
Posts: 12061
Is the installation disk you used from an OEM? Dell or HP? If so, you might need to find an MS copy.

It's to do with there being AMD files running for Intel and vice versa.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Windows 7
PostPosted: Sat Jan 10, 2009 6:54 pm 
Offline
Project's Bitch
User avatar

Joined: Wed Jun 04, 2008 11:06 pm
Posts: 6762
Real M$ disc.

Clean install worked, now reinstalling all my stuff. :el:

_________________
I am the project code named two-five-zero-one, The Puppet Master


Top
 Profile  
 
 Post subject: Windows 7
PostPosted: Sat Jan 10, 2009 6:58 pm 
Offline
Project's Bitch
User avatar

Joined: Wed Jun 04, 2008 10:18 pm
Posts: 12061
Ah, fair enough.

There is a known Service Pack issue that means you can't use USB if you have certain OEM install discs.

Enjoy. If you love 2K so much you can always revert the theme to 2k style :puke:


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 73 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group